Search
Close this search box.

Extra vervolgmodule "Voeradvies en marketing"

Een goed adviesproduct in de markt zetten is een vak apart

Met marketing weet jij voeradvies goed over te brengen

Advies is op verschillende manieren te geven. Elke paardenhouder heeft een eigen bepaalde behoefte aan advies. Door zo goed mogelijk het advies op deze behoefte aan te passen, ontstaat een waardering (in prijs en gevoel). Ook als dierenarts vaar je wel bij een bepaalde manier van werken. Dit kan leiden tot verschillende adviesproducten. 

Het op de markt brengen van een kennisproduct is voor de meeste dierenartsen een nieuwe ontwikkeling. Met kennis over marketing ben je in staat diensten als voeradvies beter voor het voetlicht te brengen en zodoende meer paarden met de juiste voeding gezond te houden of te krijgen. 

Het past volledig in de complete behandeling van paarden met bepaalde voedingsgerelateerde klachten, die in de verschillende Vervolgmodules aan bod komen.

Bij veel adviesvormen komt een, meer of minder uitgebreide, rantsoenberekening kijken. Tijdens deze Vervolgmodule maken de deelnemers gebruik van het rantsoenberekeningsprogramma, om vaardigheid te krijgen in het maken van een compleet voeradvies. 

 

Praktische zaken