Het lidmaatschap geeft toegang tot het inlog gedeelte van deze website. Alleen Voedingsconsulent Paard dierenartsen of paraveterinairen of deelnemers aan Voedingsconsulent Paard cursussen kunnen een lidmaatschap aanvragen. Jaarabonnement: €75,- (ex btw)

Aanmelden gaat als volgt: na invullen en verzenden van het formulier, ontvangt u een bevestiging (binnen 24 uur) en een factuur per e-mail. Zonder opzeggen wordt het abonnement jaarlijks verlengd.

Het lidmaatschap biedt het volgende:

 • De website Voedingsconsulent Paard biedt ondersteuning in het geven van voedingsadvies. Leden treffen elkaar  en wisselen onderling informatie en kennis uit. Zo is er een vraag en antwoord platform over verschillende onderwerpen waar casuïstieken besproken kunnen worden.
 • Erg handig is de spreadsheet om een rantsoenberekening te maken. Het bevat een uitgebreide databank van voedermiddelen, zoals ruwvoeders, krachtvoeders en supplementen. Op verzoek kunnen daar voedermiddelen aan worden toegevoegd. Bijvoorbeeld gegevens van een ruwvoeranalyse. Het bestand zal regelmatig een update krijgen.
 • Wetenschappelijke artikelen die relevant zijn en interessante producten worden bij het Nieuws-item behandeld. En op verzoek kan daar extra uitleg komen over voedingsonderwerpen.

 

Met de continue mogelijkheid om van deze website gebruik te maken en toegang te hebben tot informatie en vragen te stellen, blijf je als dierenarts op de hoogte en geïnspireerd over paardenvoeding.

Aanmelden lidmaatschap  Veelgestelde vragen

  Kan ik mij aanmelden voor het lidmaatschap?

  Ben je dierenarts of paraveterinair én heb je één of meerdere cursussen van Voedingsconsulent Paard gevolgd, dan kan je je aanmelden voor het lidmaatschap van de website Voedingsconsulent Paard. Vul je gegevens in de velden hiernaast. Je ontvangt spoedig een e-mail met bevestiging, wijze van betaling en inlog gegevens.

  Wat zijn de kosten voor het lidmaatschap?

  Het lidmaatschap kost €60,- (ex btw) per 12 maanden.

  Welke voordelen biedt het mij om lid te worden van de website Voedingsconsulent Paard?

  Tijdens de cursussen van Voedingsconsulent Paard krijgt een goed voeradvies veel aandacht. Met de casuïstieken tijdens de cursus ontwikkel je vaardigheid in het beoordelen van het rantsoen en het geven van een passend advies. In de praktijk kan het wat moeite kosten om dit te herhalen en je eigen te maken. Door met collega’s te overleggen, advies te krijgen voor bepaalde patiënten én met behulp van de rantsoenberekeningsmodule zal dit beter gaan. Zo kan het geleerde tijdens de cursussen beter in de praktijk geïmplementeerd worden.

  Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Het lidmaatschap is geldig voor 1 jaar. Wil je geen gebruik meer maken van deze website? Stuur dan minimaal 1 maand voor het verlopen van je abonnement je gegevens naar info@voedingsconsulentpaard.nl.

  Kan ik een proefabonnement nemen?

  Voordat je besluit lid te worden, wil je misschien meer informatie over de website onderdelen waar je dan toegang toe krijgt. Een proefabonnement is er niet, maar stuur een e-mail naar info@voedingsconsulentpaard.nl en je kan daar al je vragen kwijt over het lidmaatschap. We proberen dan zo goed mogelijk duidelijkheid te bieden in de waarde die de website Voedingsconsulent Paard voor je kan hebben.