Contactinformatie

Zijn er na het lezen van deze website nog vragen over Voedingsconsulent Paard? Neem dan contact op middels onderstaand formulier. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.

Heeft u een directe voedingsvraag over uw paard? Kijk dan op de zoekpagina en vindt een Voedingsconsulent Paard dierenarts bij u in de buurt. Is dat niet mogelijk, dan kunt u ook rechtstreeks advies aanvragen bij dr. Anneke Hallebeek via www.voedingsadviespaard.nl.

Stuur een bericht  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik inlog gegevens krijgen voor deze site?

  Als u de Basismodule heeft gevolgd van het traject Voedingsconsulent Paard, ontvangt u het verzoek om een lidmaatschap aan te gaan. Heeft u dit verzoek niet ontvangen, neem dan contact op middels het contactformulier. Vermeldt daarbij uw naam en praktijkgegevens. Nadat u het lidmaatschap heeft betaald ontvangt u inlog gegevens voor de website Voedingsconsulent Paard.

  Waarom kunnen alleen dierenartsen en paraveterinairen meedoen aan het traject Voedingsconsulent Paard?

  De cursussen van Voedingsconsulent Paard zijn gericht op het geven van voeradvies om paarden gezond te houden, maar ook voor paarden met gezondheidsproblemen.  De insteek is om de dierenarts een methode aan te leren, waarbij tijdens het normale onderzoek van het paard ook tijd en aandacht is voor de voeding. Om goed voeradvies aan patiënten te geven is het nodig de juiste diagnose te stellen. Kennis van dierenziekten en voedingskennis komen dus samen in de dierenarts die Voedingsconsulent Paard is. Dit alles maakt deze cursussen minder geschikt voor anderen.

  Het lukt mij niet om in te loggen met mijn gegevens.

  Heeft u problemen met inloggen? En heeft u al geprobeerd om via “wachtwoord vergeten” aan nieuwe inlog gegevens te komen? Als niets heeft geholpen, neem dan contact op middels het contactformulier. Wij proberen het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.